Waterontharders

Kalkvrij water heeft een aantal belangrijke voordelen. Een waterontharder is duurzaam en goed voor je huid. Huishoudelijke apparaten gaan langer mee en je hoeft geen agressieve chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken tegen kalkaanslag. Omdat je geen kalk in uw drink- en douchewater wil, neem je dus een waterontharder. 

Waterontharder met of zonder zout?

Een waterontharder met zout zorgt voor een flinke vooruitgang in de kwaliteit van je water thuis. Onze Europees geproduceerde waterontharders op basis van ionen hars wisselaars zijn van hoogwaardige kwaliteit en leveren je het comfort dat je wenst. Met de compacte designs in verschillende uitvoeringen is er altijd een waterontharder op basis van zout die bij jou past. Daarnaast geniet je van een laag water- en zoutverbruik én een volledige werking zonder stroom.

Waterontharder met zout

Meer weten over onze waterontharders met zout? Klik op de onderstaande knop en bekijk ons aanbod, of vraag direct een offerte aan.
Bekijk ons aanbod

Waterontharder op basis van CO2

Meer weten over waterontharders op basis van C02? Klik op de onderstaande knop en bekijk ons aanbod, of vraag direct een offerte aan.
Bekijk ons aanbod

Voor de beste ervaring kan je de BestWater omgekeerde osmose installatie combineren met de multifunctionele kranen van Vitaleau. Met deze combinatie geniet je van: 

 

  • Gefilterd gekoeld water (5 °C – 25 °C) 
  • Gefilterd heet tot kokend water (65 °C – 100 °C) 
  • Gefilterd gekoeld bruiswater in drie vermogens 
  • Standaard kraanfuncties warm en koud 
  • Bediening met handige applicatie 

Tevreden klanten met een SoluCalc waterontharder

Meer dan 20.000 particulieren en...

Gratis offerte