Vitaleau, méér dan kranen en filters

vita (zn.)
leven

Eau (v)
water

Vive l’eau! Zonder zuiver water zou leven onmogelijk zijn. We drinken het, koken ermee, wassen, poetsen, verzorgen,… Zelf bestaan we voor maar liefst 50% uit water. Kortom, water doet leven.

Zoals de naam ‘Vitaleau’ doet begrijpen, staan wij voor een leven waarin klein en groot kan genieten van zuiver water, met het grootste gemak. Daarom is het onze missie om u de meest kwalitatieve watervoorziening te garanderen. Dit doen we steeds op maat van uw noden.

U kunt zich verwachten aan een persoonlijke aanpak met open communicatie. We willen immers dat het eindresultaat als twee druppels water lijkt op wat u voor ogen had.

Wilt u graag uw visie met ons delen? Samen is niets onmogelijk. Wij horen graag van u.

viveau-overons-water

Ons kranig team

Ontmoet uw toekomstige waterexperts en hun grootste motivatie. Elk lid van ons team heeft een onuitblusbare passie voor zijn vak. Opgelet voor waterige oogjes!
Folkert Van Der Meulen
Zaakvoerder
Na een tijd in mijn studentenleven gespeeld te hebben met ondernemen, besloot ik dat het tijd werd om er echt werk van te gaan maken. Met passie en energie wil ik de mensen verblijden met daadwerkelijk contact, wil ik ze gezonder maken met zuiver water en wil ik er natuurlijk ook voor zorgen dat hun leven nóg aangenamer is.

De bron van

Vitaleau ontsprong in 2008 onder een andere naam, maar met een gelijkende visie. Als Elements of Life wilden we de wereld voorzien van zuiver en vitaal water.

De kwalitatieve waterfilters van BestWater lagen mee aan de grondslag van onze visie. Dankzij deze filters zorgden wij voor het zuiverste water in het huishouden van honderden kleine en grote gezinnen. Voeg daar onze installatie en service na verkoop aan toe voor een compleet plaatje, et voila.

Ons verhaal kabbelde gestaag verder. Anno 2020 merkten we dat de noden van onze klanten langzaam veranderden. Waar zuiver water nog steeds een belangrijke factor bleef, nam gebruiksgemak de bovenhand. De oplossing vonden we in een innovatief assortiment van multifunctionele kranen . Licht sprankelend of stevig bruisend water? Kokend, heet of gekoeld? Onze kranen zorgen ervoor dat onze klanten steeds het gewenste water binnen handbereik hebben.

Ons nieuw assortiment benadrukte de nood aan een nieuwe wind, ook voor de branding van ons bedrijf. Zo namen we afscheid van ‘Elements of Life’ en ontstond de naam ‘Vitaleau’. Een nieuw concept dat staat voor alles wat wij belangrijk vinden in het leven. Een ode aan zuiver water, gebruiksgemak én aan iedereen die onze visie deelt. Want onze klanten zijn het levenswater dat door de aderen van Vitaleau stroomt. Bedankt!

Wilt u op uw beurt uw verhaal met ons delen? Benieuwd wat er uit een samenwerking kan voortstromen? Wij horen graag van u!