De SoluCalc CO2 waterontharder

Goedkoper, gezonder én beter dan 
waterontharders op basis van zout

De SoluCalc CO2 waterontharder

Goedkoper, gezonder én beter dan 
waterontharders op basis van zout

Tevreden klanten met een SoluCalc waterontharder

De SoluCalc CO2 Waterontharder


  • De oplossing voor vaste kalkaanslag
  • Laag energieverbruik
  • Goed voor huid, haar en gezondheid
  • Langere levensduur van huishoudapparatuur

Weg met vaste

kalkaanslag

Langere levensduur van

huishoudapparatuur

Lager

energieverbruik

Een zegen voor

huid, haar en gezondheid

Onthard Water, Puur en Simpel

Met SoluCalc waterontharder haal je het beste uit je kraanwater. Onze betrouwbare technologie gebruikt CO₂ om vaste kalkaanslag te verminderen en levert onthard water dat rijk is aan mineralen en perfect gebalanceerd voor je huid. Geen zout, geen onderhoud, enkel puur en onthard water uit een milieubewust systeem dat naadloos integreert in elk huishouden.

Eenvoudige installatie en onderhoudsvrij gemak met SoluCalc

Laat Vitaleau jouw SoluCalc waterontharder snel en vakkundig installeren. Met een eenvoudige setup bij de watermeter en een 220V stopcontact, is je systeem binnen één a twee uur operationeel. Geen drukregelaar? Geen probleem, we voegen er een toe voor een klein bedrag. Het enige onderhoud? Een jaarlijkse CO₂-fleswissel, die je zelf kunt uitvoeren of aan ons kunt overlaten. Gemak en comfort staan voorop bij SoluCalc.

Duurzame kwaliteit, ongeëvenaard gemak

De SoluCalc waterontharder heeft geen onderhoud nodig. Alleen de CO₂ fles dient vervangen te worden wanneer deze leeg is. Een gezin van vier personen verbruikt jaarlijks ongeveer één fles van 10 kg. Je kan dit zelf doen of wij kunnen dit voor je komen doen.

Hoe kom ik tot mijn nieuwe waterontharder?

Offerte op

maat

Aankoop

Waterontharder

Bezorging &

installatie

Service

& garantie

Recensies & ervaringen

Cindy Coolens
Read More
“100% Belgisch product, ecologisch en superefficiënt! Ik beveel het zeker aan!”
Sophie de T.
Read More
“Dankzij dit systeem gunnen we onszelf en onze geliefden water van de beste kwaliteit!”
Alain Berthélémy
Read More
“We hebben de SoluCalc in 2010 laten installeren en sindsdien geen kalkaanslag meer in het toilet, douchekoppen, wastafel, waterkoker en vooral geen huidproblemen meer. De smaak van het water verschilt niet! Dit kost ons € 25 aan CO₂ per jaar en geen enkel onderhoud!”
Didier Deville
Read More
“De waterverzachter van SoluCalc is een zeer goed product. Geen sporen van kalk meer en de smaak van het water is excellent.”
Arthur Houbart
Read More
“Drie jaar geleden geplaatst en geen jaar geplaatst en geen kalkproblemen meer. Ik raad het zonder aarzeling aan.”
Ponit
Read More
"Bij onze is een CO2 waterontharder geïnstalleerd perfect heel goed uitgevoerd en uitgelegd dank je Vitaleau Nederland.Geen probleem meer met Kalk Aanslag in huis."
Heer Sobnath
Read More
Eerlijke en duidelijke uitleg, voor en nadelen goed uitgelegd, montage is professioneel uitgevoerd Co2 installatie is nauwkeurig afgesteld op juiste Ph waarde kortom zeer tervreden...het water thee en koffie smaakt nu smaakvoller.
Huub Bertrand
Read More
Op aanraden van een kennis informatie opgevraagd en de mogelijkheden besproken. Was ook geen probleem om de voorbereidingen zelf te doen. De monteur kwam bij het 1ste contact de uitleg en informatie zelf vertellen. Nadat ik de installatie zover klaar had, kwam de monteur de installatie afnemen en had ook de CO2 fles bij zich en heeft de installatie afgeregeld en verder goedgekeurd. Met name de smaak van het water is heerlijk. Ook de kalkafzetting op de douchedeur is merkbaar minder.
Michiel
Read More
Thuis langs geweest om de situatie te bekijken, snelle offerte en kort erna al beschikbaar voor installatie. Monteur denkt mee voor opties en houdt rekening met wensen van onze kant. SoluCalc goed geinstalleerd en informatie verstrekt. Het bedrijf is goed bereikbaar voor vragen.
Wilco
Read More
De vertegenwoordiger die de eerste kwam kijken of alles mogelijk was kwam ook de installatie installeren en alles is ook netjes uitgevoerd en werkt perfect
Hans
Read More
De installatie past precies in mijn keukenkastje. Precies, omdat ik een extra waterzuiveringssysteem van een ander merk ervoor heb gezet. Het water smaakt prima, beter dan flessenwater en de koffie is eveneens een stuk beter. Scheelt veel plastik en gesjouw. Ook het heet water voldoet prima.
Astrid
Read More
Ben blij met mijn waterzuiveringsinstallatie, veel minder gesleep met flessen water en een duidelijk verschil in de smaak van het water. Goede afspraken gemaakt die ook snel zijn nagekomen, al met al een fijne service. Raad dit product dan ook zeer aan.
Previous
Next

Gratis offerte